Kalender Sinu mälestustega eelnevast aastast

Miks mitte kinkida kalender pere mälestustega kallile emale? Ka fotoraamat on suurepärane meene – saad iga foto alla lisada armas lause, et mälestus värvikam oleks.  Meie tootevalikus on nii laua- kui ka seinakalendrid, kalendrid eridisainiga. Tootevalik on lai, aga kõik kalendrid ja fotoraamatud on sel kuul soodsamad!

Kas Sina juba tead, et fototapeet on uuesti popp? Miks mitte kleepida läbi aegade lemmik pilt seinale, et seda iga päev imetleda? Kui aga tunned, et see on Sinu jaoks liig, siis võib-olla seinakleebised muudaksid seina hubasemaks.  Lisaks on valikus kleebised ka firmaautodele ning teist sorti esemetele, mida saaksid vajadusel ise arendada- – Picturehappy!

Kui oled tudeng, siis on köitmine arvatavasti Sinu jaoks aktuaalne. Ära riski oma lõputööga ning teosta köitmine parima teenuspakkuja juures. Kas Teil kontoris hakkavad visiitkaardid otsa saama? Kiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie e-poes! Tee oma visiitkaart – meie eksperdid on abik Sulle vajadusel oma nõuannetega.

Fotolõuend – uus trend!

Fotolõuend on riie, millele on prinditud vabalt valitud pilt. Foto saab valida ise ning selle seinale riputada. Telli fotolõuend enda lemmiku pildiga ning riputa see seinale.

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Vaata ka teisi pakkumisi meie lehel, sest ka teistes mõõtudes piltide trükk on hea hinnaga. Fotode trükkimine ei ole veel kunagi olnud nii lihtne, saad seda teha mugavalt enda arvutist. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Kõige enam eelistatud on trükk t-särgile. Miks mitte kinkida isale vahva särk laste piltidega? Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Anna meile oma soovidest teada!

Fotorükk, fotolõuendid, köitmine on vaid väike osa meie teenustest. Külasta meie lehte juba täna ja telli endale mõnus meene või lase oma mälestused paberile trükkida!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *