Kalender eriliste sündmustega eelmisest aastast.

Kalender sobib suurepäraselt ka kingina – isal oleks kahtlemata rõõm isikliku kalendri üle. Veel üks lahe idee on fotoraamat, kuhu saab lisaks fotodele ka vahvad mälestused lisada.  Internetipoe toodete seas on nii seina- kui ka lauakalendrid, kalendrid erimõõtudes. Leiad kindlalt endale sobiva!

Eriti populaarne on algaval aastal fototapeet!  Sa võid printida fototapeediks foto endast, koduloomast või loodusest. Seinakleebised on täiesti hea lahendus ühevärvilisele seinale. Samuti on olemas kleebised ka autodele ja ka muudele esemetele, mida saab täitsa ise välja mõelda.

Heakvaliteediline lõputöö köitmine on viimne, kuid eriti oluline samm töö valmimisel. Ei ole vaja riskida enda lõputööga ning tee köitmine parima teenuspakkuja juures. Kas Sul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Ülikiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie e-kaupluses! Kui aga Sinul siiani puudub isiklik visiitkaart siis nüüd on hea hetk kaardi tellimiseks- https://www.picturehappy.ee/.

Fotolõuend – uus trend!

Fotolõuend on suurepärane idee, kuidas toale iseloomu lisada. Lõuendile saab printida vabalt valitud foto. Soeta fotolõuend enda lemmiku pildiga ning riputa see seinale.

Millal sa viimati trükkisid pilte ja panid neid albumisse? Arvutist võivad pildid kaduda ühe hetkega, kuid fotoalbum jääb. Praegu on {selleks selle täiendamiseks} parim hetk, kuna fototrükk 10×15 piltidele on soodsam kui kunagi varem.  Piltide trükk interneti vahendusel on kõige mugavam ja kiirem viis selleks. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Trükk t-särgile on kõige populaarsem, kuna seda kasutavad paljud võistkonnad. T-särkide trükkimine pole kunagi nii mugav olnud – vali särgi disain ja tekst internetis. Trükk riietele sobib ka meeskondadele, kes tahavad ühtset logo näiteks trenniriietele. Meie juuures on kõik võimalik!

Fotorükk, fotolõuendid, köitmine on vaid väike osa meie teenustest. Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *