Jäädvusta enda sündmused ning loo üks vahva kalender.

Kalender sobib suurepäraselt samuti kingina – isal oleks kahtlemata rõõm sellise kalendri üle. Veel üks lahe idee on fotoraamat, kuhu on võimalik lisaks fotodele ka vahvad mälestused lisada.   Vali enda jaoks valitud mõõdus kalender kas seinale või lauale. Leiad kindla peale enda jaoks õige!

Müügihitt on sellel aastal fototapeet!  Sa võid printida fototapeediks foto oma perekonnast, oma loomast või loodusest. Kui aga tunned, et see on Sinu jaoks liig, siis näiteks seinakleebised teevad toa stiilsemaks.  Disaini ise endale kleebised meie kodulehel!

Kui oled tudeng, siis on köitmine arvatavasti Sul teemas. Parima hinna eest arvestustöö köitmine meie juures! Kas Sinul hakkavad visiitkaardid otsa saama? Ülikiire ja mugav visiitkaartide trükkimine meie e-poes! Loo oma visiitkaart – meie nõustajad aitavad Sind vajadusel oma ideedega.

Fotolõuend – lahe trend!

Fotolõuend on riie, mille peale on prinditud vabalt valitud pilt. Foto võid välja valida ise ning selle seinale riputada.

Fotolõuend jätab mulje nagu see oleks ehtne maal- https://www.picturehappy.ee/et/canvas/

Kas mäletad, kui mõnus on vana fotoalbum kätte võtta ja vanu pilte vaadata. Loo uus fotoalbum, et kümne aasta pärast oleks kõiks Su vahvad pildid ühes kohas. Meie juures on fototrükk parima hinnaga aastaringselt. Vaata ka teisi pakkumisi meie lehel, sest ka teistes mõõtudes piltide trükk on hea hinnaga. Et fotode trükkimine sujuks paremini, vali kõik pildid, mida soovid trükkida juba eelnevalt eraldi kausa. Kui Sul ei õnnestu pildid üles laadida, võta ühendus meie kliendioega.

Aina enam populaarsust on kogunud fotode trükkimine riietele. Kõige enam eelistatud on trükk t-särgile. T-särkide trükkimine pole kunagi nii mugav olnud – vali särgi disain ja tekst internetis. Tahad oma ürituse korraldustiimile midagi ühtset, siis trükk riietele on mugav valik. Anna meile oma soovidest teada!

Fotorükk, fotolõuendid, köitmine on vaid väike osa meie teenustest. Tutvu kõikide võimalustega meie kodulehel.

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *