Võidu- ja kaotusepiiride seadmine kasiinos

Suurvõidud ja suured kaotused võivad meile online kasiinos tihti väga ootamatult ja kiiresti tulla. Tihtipeale ei tea mängijad, kuidas niisuguses olukorras käituda. Suure võidu korral tuntakse, et nüüd võib rohkem panustada ja võetakse endale täielikult teadvustamata liigseid riske. Suure kaotuse korral aga hakatakse tegema meeleheitlikke panuseid, et kaotus kiiresti tasa teenida. Lühidalt võib selle olukorra kokku võtta sõnadega “mängijad ei oska oma raha hallata”.

Võidueesmärgi seadmine

Võidusoonel olles mängu lõpetamine on kõike muud kui lihtne ülesanne. Samas on igal mängijal mängima suundudes eesmärk mängusessioon kasumiga lõpetada. Seepärast on kasumis olles lõpetamine iseenesest õige mõte, aga küsimus on, mis hetkel võiks kasiinoakna sulgeda ja mängupäeva lõpetada.

Vastus on tegelikult lihtne – õige hetk on siis, kui oled saavutanud oma eelnevalt seatud eesmärgi.Näiteks, kui alustad 200 euroga ja sead eesmärgiks see summa kahekordistada, peaksid mängu lõpetama kohe, kui Su mängukonto saldo ületab 400 euro piiri.

Kaotusepiiri seadmine

Lisaks võidueesmärgile peaksid seadma ka kaotusepiirid, et vältida halval õhtul liigseid kaotusi. Online kasiinos on lugematul hulgal mänge, kus on väga lihtne kaotada kogu oma raha väga kiiresti.
Oletame näiteks, et istud Blackjacki lauda, kui Su mängukontol on 200 eurot vaba raha, ja ei soovi kaotada sellest enamat kui poolt summat.

Sel juhul peaksid hetkel, mil Su saldo langeb 100 euroni, lauast lahkuma- https://kasiino.com/bingo-boonused-ja-juhised/.

Kuigi see ei pruugi Sulle tagada piisavalt mänguaega, aitab algselt seatud piiride järgimine tagada, et käimasolev mängusessioon ei jää Sulle kasiinos viimaseks. Mõned mängijad armastavad tõsta oma kaotusepiire väga kõrgele, aga niisugune praktika võib mängukassale (kui mitte kohe, siis pikemas perspektiivis kindlasti) väga halvasti mõjuda.

Miks peaksid piire seadma ja neid järgima?

Võidu- ja kaotusepiiride seadmine annab Sulle suurema võimaluse positiivse mängutulemuse saamiseks, aga seda ainult juhul, kui suudad eesmärkidest kinni pidada. Kahjuks on palju inimesi, kes küll panevad piirid paika, aga ei suuda neid piisavalt kohusetundlikult järgida. Need mängijad enamasti ei suuda kasiinomängudes kahjumit vältida või veel vähem kasumisse jõuda.

 

Kui kaotusepiire saad kõigis Eesti online kasiinodes seada erinevate perioodide peale (näiteks Betsafe kasiinos nii päeva, nädala kui kuu kohta), siis võidulimiidi seadmist ükski Eesti online kasiino kahjuks ei võimalda ja selle järgimine jääb mängija enda teha.

Lisaks võidu- ja kaotuse piiridele on veel mitmeid erinevaid meetmeid, mida saad rakendada, et vältida mängu muutumist mõnusast meelelahutusest häirivaks sundmõtteks. Erinevatest võimalustest saad lugeda näiteks kasiino.com saidilt või ka Hasartmängusõltuvuse Nõustamiskeskuse lehelt. Jälgi, et Sa oleks see, kes mängib, mitte see, kellega mängitakse!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *