PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

Tõenäoliselt pole tavaline kodanik mõelnud, kui palju on variatsioone tänapäeval fotode trükkimiseks.  Fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised, fotode trükkimine – ja lisaks veel palju võimalusi!

Sel aastal suvi on olnud väga soe ja arvatavasti ka samuti põnev. Kui on toredad sündmused, siis on ka hulganisti hetki mida jäädvustada.  Fotode trükkimine meie e-keskkonnas on soodsam kui kunagi varem.  Samuti pakume võimalust eriti mugavalt e-keskkonnas koostada ka tore fotoalbum või fotoraamat oma fotodega. Taolist raamatut on mõne aja pärast ikka väga meeldiv lugeda! Fotoalbum ja fotoraamat on lisaks suurepärane kink näiteks vanematele. Samuti on võimalus teha kalender – saad ise otsustada missugused fotod, millisesse kuusse lisad ja samuti märgistada ka kõikide lähedaste sünnipäevad.  Kalendrid on samuti vahva kingitus igale sünnipäevalapsele, eriti sõbrale- https://www.picturehappy.ee.

KODU HUBASEMAKS  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Fototapeet ei lähe iial moest, kui kleebid seina ilusa ja enda jaoks toreda foto. Fototapeedile võid trükkida ükskõik mida – loodukaunitest kohtadest, pilti iseendast või lähedastest, koduloomadest või mõnest ägedast kangelasest – sest kui pilt meeldib Sinule, ei tüdine sa sellest nii ruttu! Pisem, kuid samuti hea asendusvõimalus fototapeedile on fotolõuend. Fotolõuend tähendab seda, et foto trükitakse kangale, mis jätab mulje nagu oleks tegemist maaliga.  Fotolõuend lisab kindlasti stiili ruumile.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

Kuulsust on viimasel ajal kogunud t-särkide trükk. Kui varasemalt oli trükk riietele aktuaalne vaid spordimeeskondade seas, siis nüüd saavad teha seda kõik kes soovivad, et riietus neid seoks. Soeta ainulaadsed t-särgid enda sõpradele – nii leiate kergemini üksteist rahvarohkel üritusel üles.

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Meie firmast on pealegi võimalik tellida ka palju muid tooteid, mida igal ettevõtjal vaja võiks minna.  Näiteks meie võimekuses on trükkida Sinu enda väljamõeldud visiitkaardid. Visiitkaartide trükkimine on  samuti üsna kiire protsess, kui disain ja info, mis peale läheb on olemas. Lisaks saab tellida ka seinakleebised, millele on kujundatud on kas ettevõtte logo või muu info. Kleebised on mugavad, kui soovid oma ettevõtet reklaamida mõnel üritusel või lihtsalt kleebid kleebised mõnele transpordivahendile – kasvõi mootorrattale! Kui aga oled õpinguid lõpetamas, siis tead väga hästi, kuidas kõige paremad mõtted ilmuvad viimsel hetkel. Sellepärast on köitmine meie kaupluses väga kiire ja soodne protsess!

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *