HOKIPOOD, KUST SAAD VALIDA VAJALIKU VARUSTUSE

On kõige õigem aeg ette valmistada algavaks hoki põhihooajaks. Tule kindlasti läbi ja avasta, millega üllatab Sind hokipood seekord. Kahtlemata oleme kaupade valiku mõttes riigis esikohal. Tahame headele ostjatele pakkuda ainult korralikku tootevalikut. Jäähokihooaja algamise puhul on poes ka sooduspakkumisi – saa osa neist!

 

TURVALINE VARUSTUS

 

Valikus on päris mitmekülgne valik hokivarustust ainult professionaalsetelt brändidelt. Uisud, riietus, kotid, kaitsed, kepid – tutvu valikuga meie e-poes! Oleme ette valmistanud ülevaate sellest, milline hoki varustus on meie e-kaupluses müügil.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/varavavahtide-jaoks

HOKIKEPID

 

Erisuuruses hokikepid – suurte ja väikeste hoki kepid ja nende aksessuaarid. Saad valida hokikeppi nii värvi, kui ka kaubamärgi järgi. Kui soovid saada rohkem teavet selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis meie meeskond seletab.

Osta endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Meie kaupluse valikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Mõlemat tüüpi uisud on päris mitmekülgses valikus ja mitmesuguste detailidega.  Jäähoki uisud on saadaval nii meestele kui ka naistele. Iluuiskude puhule tootevalikus on uisud ainuüksi naissugupoolele.  Uisutajale peavad uisud olema kvaliteetsed, et soodustada häid tulemusi ja mugavusetunnet.  E-poes leiad ka kõiksugused lisatarvikud, mida uiskudega kasutada.

 

RIIETUS

 

Riietuse kategooria all leidub nii suvist kui talvist riietust. Suvise tootevaliku alla kuuluvad lisaks nokamütsid.  Tootevalikusse olema lisanud kõik kõvemad tegijad, seega mütsid on väga moekad. Kodulehe filtri abiga saad teha valiku nii suuruse, värvi kui ka brändi järgi.

 

Ka hokisärgid kuuluvad suve hooaja riietuse tootegrupi alla.  Kaubavalik on samuti lai, aga kõik varustus on ainult kõige parematelt kaubamärkidelt. Soeta heakvaliteedilised ja hingavad hokisärgid trenni jaoks või vahva joonistuse või moeka logoga hokisärk, mida kanda muul ajal.

 

TULE POODLEMA!

 

Oleme hokivarustuse edasimüümisega tegelenud üle kahekümne aasta, mõistame suurepäraselt kui suure kaaluga on hokivarustuse kvaliteet. Oleme hoki pood, mis annab kõikidele oma toodetele garantii. Abistame sind vajaliku infoga, et jõuaksid vajaliku tooteni kiiremini. Saame aru, et erinevate asjade puhul – hoki uisud või hokikepid – nüansse on rohkelt ning kõige teadmine ei ole võimalik.  Lisaks leiate meie juurest ka kõige popimad kaubad.

Uus hooaeg – uus hokivarustus!

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *