KÜLASTA TEISE RINGI RIIETE POODI NETIS

Riideesemete taaskasutusega puutuvadteatud määral kokku kõik. Riiete kasutusajakeskkonnasõbralik pikendamine ehk riiete laenutamine, müümine, annetamine ja ümbertöötlemine on ka Eestis saamas üha tavapärasemaks. Soetades kauni riideeseme second-hand-poest, on rõõm küllap suuremgi kui uhiuue, ent kallihinnalise riideeseme ostmisel.

Paljud meist naudivad võimalust sisustada mõni vaba hetk riidekauplustes erisuguseid huvitavaid riideid proovides. Mõnda teist võivad riidelettide mitmekülgne valik ja seal viibivad teised külastajad aga väsitada. Seetõttu tellivadki paljud suure osa oma riidekapi sisust mugavalt internetist, kus sortiment on tõesti kordades suurem kui üheski poes. Ent kas olete kunagi internetist ostnud kasutatud riideid?

Vaata siit – püksid meestele!

Hinnatud kauplus nüüd netis

Uusi ja vähekasutatud riideid müüva Kilomaxi kliendid on üle viieteist aasta kasutanud võimalust osta kauneid, hea kvaliteediga ja stiilseid rõivaid, hoides samas kokku raha. Kilomaxi hoolega valitud sortiment on võitnud sadade tuhandete külastajate usalduse ja lojaalsuse nii Eestis kui ka Lätis.

Alates 2021. aasta algusest pakub mugavat veebipõhist ostlemiskogemust oma vähekasutatud rõivastele ka Kilomax. E-poes ootavad uusi omanikke unikaalsed esemed, sajad kaubamärgid ning ootamatult lai valik erinevaid suuruseid.

Nõnda saab vähekasutatud riiete kaupluses riiete valimist kogeda ka see, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris tööst puhates. Koduteel jääb üle vaid pakk automaadist üles korjata. Eks on alati oht, et internetist tellitud riideese on pisut vales suuruses, aga sel juhul on võimalik see lihtsa vaevaga tagastada.

Oma silm on kuningas

Vahete-vahel mõne uuema riideeseme soetamine annab inimesele tavaliselt piisavalt uut energiat, et alustada uut töö-või puhkepäeva värske pilguga ja end hästi tundes. Kauplus on teinud kõik võimaliku, et nende pakutavad eksklusiivsed rõivad ja jalanõud oleksid ühtmoodi ilusad, moekad ja kvaliteetsed nii naistele kui meestele.

Avades meesteriiete menüü, leiab valikust muuhulgas särgid, bleiserid, kardiganid, teksapüksid, joped, spordiriided, aluspesu, ujumisriided, jalatsid ja aksessuaarid. Naisteriiete valikust leiab muuhulgas kleidid, kardiganid, pluusid, teksad, seelikud, joped, bleiserid, capri püksid, spordirõivad, aluspesu, kombinesoonid, jalanõud ja aksessuaarid. Lai valik riideid on poes ka poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

Kilomaxi veebipoest leiate usaldusväärseid rõivaid ja jalanõusid nii meestele, naistele kui ka lastele. Kõigest ühe klikiga leiate kõik sooduspakkumised ja uued tooted, mis muudab lehe kasutamise veelgi mugavamaks.

Andke vähekasutatud riideesemetele uus šanss, viies end kurssi värske selektsiooni riiete ning jalanõudega veebisaidil www.e-kilomax.lv/et. Selleks, et stiilne välja näha, ei pea välja käima palju vahendeid!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *