ŠOPPA EETILISES RIIDEPOES OMA TUBASEL DIIVANIL

Rõivaste taaskasutusega puutuvad mingil määral kokku kõik. Riiete eluea säästlik pikendamine ehk riiete laenutamine, müümine, annetamine ja taaskasutus on ka Eestis muutumas järjest igapäevasemaks. Soetades kauni riietuseseme second-hand-kauplusest, võib rahulolu olla suuremgi kui tuttuue, ent kalli riideeseme soetamisel.

Paljud meist hindavad võimalust veeta mõni vaba hetk rõivapoodides erinevaid kostüüme selga proovides. Mõnda teist võivad rõivapoodide kirju valik ja seal viibivad inimesed aga häirida. Seetõttu soetavadki paljud suure osa oma riidekapi sisust mugavalt veebist, kus valik on tõesti sadu kordi suurem kui mistahes kaubanduskeskuses. Kas olete aga kunagi netist ostnud kasutatud riideid? Kas teadsite, et neid üldse netis müüaksegi? Lisateavet leiate siit – (püksid meestele), ja alljärgnevas artiklis.

Hinnatud pood nüüd ka internetis

Oma poodidega Tallinnas, Pärnus ja Läti linnades tegutseva Kilomaxi kaupluseid on külastajad väärtustanud juba aastaid. Lääne-Euroopast valitud hea kvaliteediga kaup pärineb otse sealsetest riiete kogumise- ja sorteerimise punktidest.

Alates koroonakriisi teisest lainest pakub mugavat veebipõhist ostuvõimalust oma vähekantud rõivastele ka Kilomax. Netipoes rõõmustavad uusi omanikke unikaalsed leiud, lugematud kaubamärgid ning mitmekülgne valik erinevaid suuruseid.

Nii on teil nüüd võimalus leida endale sobivad täiesti uued või vähekantud riided poodi minemata. Tellimuse vormistamine toimub paari hetkega ning teie ostukorvi sisu jõuab peagi sobivasse Omniva pakiautomaati. Kui aga selgub, et ostetud tooted teatud põhjustel teile ei sobi, võib tellimuse ka tagasi saata.

Harilikule riidepoele alla ei jää

Aeg-ajalt mõne värske riietuseseme soetamine kingib inimesele tavaliselt piisavalt uut energiat, et alustada uut töö-või puhkepäeva värskelt ja enesekindlalt. Ettevõte on omaltpoolt teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad eksklusiivsed rõivad ja jalanõud oleksid ühtmoodi ilusad, trendikad ja heakvaliteedilised nii naistele kui meestele.

Avades meesteriiete menüü, leiab eest muuhulgas särgid, bleiserid, kardiganid, teksad, joped, spordiriided, aluspesu, pidžaamad, jalanõud ja aksessuaarid. Naisteriiete valikust leiab muuhulgas kleidid, sviitrid, topid, teksad, seelikud, mantlid, ülikonnad, lühikesed püksid, spordirõivad, ööriided, rasedusriided, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab hulga kvaliteetseid rõivaid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

E-Kilomaxist leiate endale usaldusväärseid rõivaid ja jalanõusid nii meestele, naistele kui ka lastele. Ainult ühe klikiga leiate kõik allahindlused ja uued tooted, mis teeb lehe kasutamise veelgi nauditavamaks.

Andke vähekasutatud riietele uus šanss, viies end kurssi värske ja professionaalse selektsiooni meeste- ja naisteriiete ning jalatsitega veebisaidil www.e-kilomax.lv/et. Selleks, et mõjuv välja näha, ei pea kulutama paljuaega ja raha!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *